Assortiment:

Terrastegels

Jouw tuin is natuurlijk niet af zonder de perfecte terrastegels. Wij hebben voor jou een breed assortiment aan topkwaliteit terrastegels. Zo kun je de perfecte terrastegels matchen met jouw tuin en voorkeuren. Omdat het kiezen van de juiste terrastegels wel eens moeilijk kan zijn, hebben wij voor jou alleen de beste terrastegels geselecteerd. Voor elke tuin hebben wij een passende tegel. Terrastegels zijn creëren een leuke sfeer in jouw tuin, dus wij helpen je daar graag bij verder!

Verschillende soorten terrastegels

Of je nou voor een stenen look wil gaan of meer een betonlook. In ons brede assortiment is het allemaal te vinden. Ook voor mooie design tegels kun je bij ons terecht. Al onze terrastegels zijn voorzien van leuke, unieke elementen. Jouw terras zal dus altijd een mooi patroon hebben en er uit springen tegenover een standaard terras. Bij onze terrastegels heb je tevens ook keuze uit verschillende leuke kleuren om jouw terras helemaal in te richten op jouw smaak.

Terrastegels in alle formaten

Elk terras is verschillend en daarom hebben wij allerlei soorten afmetingen voor onze terrastegels. De meest gekozen maat zijn terrastegels van 60×60, waar wij een ruim aanbod van hebben. Bij ons kun je ook terecht voor tegels met afmetingen van 60×30, 40×80, 90×90 en nog meer verschillende afmetingen. Kijk voor alle verschillende, beschikbare, maten in ons assortiment. De dikte van onze terrastegels variëren ook. Zo heeft de ene tegel een dikt van 3 centimeter en de andere een dikte van 4 of 5 centimeter. Ook terrastegels met een dikte van 6 centimeter kun je terug vinden in ons assortiment.

Kijk eens rond bij onze terrastegels: