Terrastegels:

De beste terrastegels voor jouw nieuw terras!

Ben jij toe aan een nieuw terras in jouw tuin? Dan hebben wij de perfecte terrastegels voor jou! Met een kleine 300 verschillende tegels in alle kleuren en afmeting kunnen wij iedereen voorzien van de juiste tegels. Er zit dus altijd een tegel tussen die bij jou past! De tegels van Woelders geven altijd een fantastische sfeer aan jouw tuin en zijn voorzien van de hoogste kwaliteit. Wij nemen je graag mee en helpen jou bij het maken van de beste keuze voor jouw nieuwe terras. Lees dus snel verder en ontdek ons aanbod!

De verschillende soorten terrastegels bij Woelders

Bij Woelders heb je keuze uit een aantal verschillende soorten terrastegels. Zo bestaat ons assortiment uit een aantal verschillende materialen. Je kunt kiezen voor betontegels, keramiek tegels of een combinatie hiervan. Tevens bieden wij een selectie aan keramiek tegels met een kunststof onderlaag. Al deze terrastegels hebben hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Daarnaast zijn deze ook te verkrijgen in een brede variatie aan kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale zwarte of grijze kleur of ga voor een uitdagendere bronze of crème kleur. Wat jouw keuze ook is, Woelders heeft de tegels die jij zoekt. Bekijk snel ons assortiment en bestel de terrastegels voor jouw nieuwe terras vandaag nog!

terrastegels beton
terrastegels keramiek
terrastegels keramiek kunststof

Onderhoud van terrastegels

Jij wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van een mooi terras. Daarom geven wij jou graag een aantal handige tips om de terrastegels te onderhouden. Als allereerst is het schoonmaken van de tegels van groot belang, maar hoe doe je dit? Gebruik voor de schoonmaak schoon water met zachte zeep. Hiermee kun je de tegels mooi schoon boenen en vervolgens afspoelen met water. Let er op dat je geen synthetische middelen gebruikt, omdat deze ervoor kunnen zorgen dat jouw tegels beschadigen. Let er bij het onderhoud op dat je geen gebruik maakt van een hogedrukspuit. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de tegels beschadigen.

Wil jij meer weten over onze terrastegels of de onderhoud hiervan? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij jou graag verder. Onze experts beantwoorden graag al jouw vragen dus stuur een mail, neem telefonisch contact op of stuur een bericht. Ook kun je voor advies en het bekijken van ons assortiment altijd langs komen op onze locatie. Wij helpen jou altijd bij het maken van de juiste keuze voor jouw nieuwe terras!

Kijk eens rond in het assortiment terrastegels: