Terrastegels:

Tegels in alle weersomstandigheden

Bij de aanleg van een terras of het vernieuwen van jouw terras, wil je natuurlijk dat de tegels die jij gebruikt in alle weersomstandigheden bestand zijn. Of het nu gaat om de strenge vorst in de winter of de hitte in de zomer, de tegels die jij aanlegt moeten er altijd mooi uit zien. Woelders heeft een groot assortiment aan tegels die in alle weersomstandigheden geschikt zijn. Dankij de hoge kwaliteit van deze tegels, die zowel in beton als keramiek te verkrijgen zijn, garanderen wij dat jouw terras er het hele jaar mooi bij ligt. Met de tegels van Woelders hoef jij je dus geen zorgen te maken over het weer en kun jij zorgeloos genieten van een fantastisch terras. Kies jij voor beton tegels of keramische tegels? Lees snel verder en ontdek welke bij jouw terras past!

Beton tegels in alle weersomstandigheden

Beton tegels zijn op dit moment de meest klassieke vorm van bestrating. Dit komt omdat ze erg strak en stevig zijn, wat er voor zorgt dat jouw terras er altijd mooi bij ligt. Doordat deze tegels een gladde bovenzijde hebben, hebben de tegels een lange levensduur. Daarnaast slijten ze nauwelijks, wat er voor zorgt dat deze tegels in alle weersomstandigheden mooi blijven. Ideaal dus als jij niet elke zomer een nieuw terras wil aanleggen. Door deze kenmerken van de beton tegel zijn ze niet alleen geschikt voor de aanleg van een terras, maar ook om een pad in de tuin aan te leggen. Je kunt met de aanleg van onze beton tegels afscheid nemen van verkleurende tegels. Naast de beton tegels die tegen elke weersomstandigheden kunnen, hebben wij ook nog keramische tegels, lees snel verder en maak jouw keuze!

Keramische tegels in alle weersomstandigheden

De keramische tegels van Woelders is één van de meest duurzame oplossingen als het gaat om de aanleg van een nieuw terras. Deze tegels zijn daarnaast ook nog eens heel erg gebruiksvriendelijk. De keramische tegel is bestand tegen alle weersomstandigheden, dankzij zijn sterke aard. Dit komt doordat er mineralen worden toegevoegd aan de tegels. Verder zijn alle keramische tegels ook voorzien van een glazuurlaagje. Met deze tegels heb je, net als met de beton tegels, geen last van verkleuring door de zon. Ook zijn ze water en vocht bestendig, waardoor de tegels niet zullen buigen.

Laat je inspireren door al onze verschillende tegels en kom een keer langs. Hier kun je onze experts alles vragen over de verschillende soorten tegels en welke het best bij jouw project past. Bij vragen kun je altijd ons contactformulier invullen of bel direct naar 0523 262143 of mail meteen naar info@woelders.nl.

Kijk eens rond in het assortiment terrastegels: