Assortiment:

Stapelblokken

Door stapelblokken toe te voegen aan jouw tuin, zorg je er voor dat je meer diepte creëert. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde border of een plantenbak. Dit brengt meer perspectief en diepte in jouw tuin. De stapelblokken zijn erg populair omdat deze veelzijdig inzetbaar zijn. Of je nou hoogteverschillen wil creëren of een bloembak wil maken, onze stapelblokken zijn voor alles geschikt.

Waarvoor kun je stapelblokken gebruiken?

Naast het creëren van hoogte verschillen en het maken van een bloembak, kun je natuurlijk nog veel meer met de stapelblokken. Zo zou je bijvoorbeeld een staande barbecue kunnen maken, ideaal voor de zomerdagen. Daarnaast kun je in je tuin een muur of een afscheiding van de stapelblokken maken. Ook is het natuurlijk mogelijk een trapje naar een verhoogd terras te maken. De mogelijkheden met stapelblokken zijn werkelijk waar eindeloos en hier kun je dan ook volledig je creative vrijheid op loslaten. Dus wil jij jouw tuin dat beetje extra geven? Dan heeft Woelders de perfecte stapelblokken voor jou!

Verschillende stapelblokken

Bij Woelders hebben wij een breed assortiment aan allerlei verschillende stapelblokken. Elke soort heeft een verschillende kleur met unieke elementen. Ook de afmetingen zijn volledig naar wens uit te zoeken. Zo zijn er altijd stapelblokken die bij jouw tuin passen. Onze ‘Splitrock XL’ stapelblokken hebben een afmeting van 15x15x60 centimeter. Daarnaast hebben wij ook een selectie aan ‘Splitrock’ en ‘Linea’ stapelblokken voor jouw klaar staan. Deze verschillen in afmetingen van 32x13x11 centimeter tot 12,5×12,5×45 centimeter. Dit zijn niet de enige twee maten die wij aanbieden, bij ons assortiment vind je al onze beschikbare afmetingen die wij momenteel aanbieden.

Kijk eens rond bij onze stapelblokken: