Assortiment:

Kunstgras

Bij Woelders kun je makkelijk kunstgras bestellen voor in jouw tuin. Groot of klein, kunstgras past altijd. Of je het nou gaat gebruiken als ondergrond voor een loungeset of een voetbalveldje voor de kinderen, het is allemaal mogelijk met het kunstgras uit ons assortiment. Alle verschillende merken en soorten hebben hun eigen specifieke kenmerken. Kijk eens rond in de webshop naar de verschillende mogelijkheden!

De voordelen van kunstgras

Kunstgras is tegenwoordig heel erg gewild, maar waarom eigenlijk? Ten eerste ligt de mat er altijd mooi bij, het hele jaar door. Daarnaast is het kunstgras van tegenwoordig nauwelijks nog te onderscheiden van echt gras. Ook is kunstgras goedkoper dan echt gras, wat voor veel mensen zwaar weegt in de keuze voor kunstgras. Verder heeft kunstgras ten opzichte van echt gras nauwelijks onderhoud nodig, wat een zeer prettige bijkomstigheid is. Hieronder zetten we nog even de grootste voordelen op een rijtje:

  • Je hoeft niet meer te grasmaaien
  • Je hoeft geen onkruid meer te verwijderen
  • Het gazon blijft mooi bij elke weersomstandigheid
  • Het kunstgras is bestand tegen speeltoestellen
  • Het kunstgras heeft een zeer lange levensduur

Ervaar al deze voordelen en nog veel meer, door kunstgras te bestellen bij Woelders!

Kunstgras bestellen voor elke tuin

Of het nou gaat om je voortuin of je achtertuin, kunstgras is voor elke toepassing te gebruiken. Ook maakt het niet uit of je een kleine of een grote tuin hebt, de afmetingen kunstgras die je kunt bestellen zijn heel variabel en geschikt voor elk formaat tuin. Daarnaast kun je kunstgras bestellen in allerlei verschillende soorten groentinten. Zo kun je kiezen voor een donkergroene mat of juist een wat lichtere kleur. Kijk rond in de webshop en kies de mat die jij mooi vindt!

Heb jij vragen over onze collectie aan kunstgras? Dan kun je altijd langskomen op onze locatie, hier helpen onze medewerkers je graag verder. Daarnaast kun je ook eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier, te bellen naar 0523 262143 of stuur ons een mailtje op info@woelders.nl.

Kijk eens rond in het assortiment kunstgras: