Assortiment:

Keramische tegels

Bij Woelders hebben we ons terrein vol staan met allemaal verschillende steensoorten, hout en grind. Van 60×60 terrastegels tot de kleinste grind steentjes. Maar ook keramische tegels zijn volop vertegenwoordigd in het assortiment van Woelders. Wij hebben alle stenen die wij aanbieden op onze locatie ook in onze webshop staan, hierdoor kun je door heel Nederland de kwaliteitstenen en tegels van Woelders bestellen. Daarnaast zijn de tegels en stenen in onze ruime presentatie te zien in Collendoorn. Voor keramische tegels ben je ook van harte welkom bij onze locatie in Collendoorn, maar onze webshop is ook toegankelijk voor iedereen. Een belangrijk onderscheidend element van de keramische tegels is dat deze tegels slijt- en krasvast zijn. Daarom zijn deze tegels overal te gebruiken en hebben deze tegels een veel langere levensduur. De tegels zijn beschikbaar in verschillende looks, met diverse kleuren en afmetingen als beschikbare mogelijkheden. Bij Woelders is er echt heel erg veel mogelijk, daarom is er voor iedereen wel een keramische tegel die bij jouw stijl past.

Keramische tegels

War zijn de voordelen van keramische tegels?

Het grootste voordeel van keramische tegels is dat de tegels tegen een stootje kunnen(ook wel vijf stootjes!). Hiernaast zijn er nog genoeg andere voordelen. De keramische tegels hebben een echte authentieke uitstraling. De tegels zijn in heel veel stijlen te krijgen, bijvoorbeeld houtstijlen, betonlook of toch een tegel met een marmerlook. Bij Woelders leveren we alleen tegels van echte kwaliteit. Onze keramische tegels zijn van de hoogste kwaliteit keramiek met een hele scherpe prijs.

Populairste keramische tegels:

1. Natuurlijk de Keramische tegels 60X60

2. Een mooie tweede plaats voor de Keramische tegels 80X80

3. Om het podium te completeren is de derde plek voor de Keramische tegels 90X90

4. Net niet in de top-3 maar toch erg populair zijn de Keramische tegels 100X100

5. De afsluiter in deze top-5 zijn de Keramische tegels 120X120, de grootste van allemaal!

Roest look keramische tegel
Grijze keramische tegel
keramische tegels vierkant patroon

Hoe onderhoud je Keramische tegels?

Natuurlijk wil iedereen de tegels er mooi bij hebben liggen. Dus willen veel mensen de tegels eens in de zoveel tijd een goede schoonmaakbeurt geven. Bij Woelders hebben we een aantal tips om je tegels goed schoon te houden. Het belangrijkste om gekookt water te gebruiken, het gekookte water moet afkoelen tot lauw water. Dit water kan je aanvullen met een scheutje azijn of tegelreinigingsmiddel. Let wel op! Gebruik geen schoonmaakmiddelen met olie, vet en zeep. De meeste tegels zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Tevens werkt vloerverwarming prima onder een keramische tegel.

Kijk eens rond in het assortiment keramische tegels