Assortiment:

Schuttingen

Wil jij rustig in je tuin kunnen genieten van een beetje privacy? Dan is het plaatsen van een houten schutting een goede optie. Met een houten schutting kun jij ongestoord in je tuin doen en laten wat je wil zonder hierbij door iemand gestoord te worden. Het hout geeft een mooie natuurlijke uitstraling en kan op verschillende manieren worden geplaatst. Een houten schutting heeft ook nog eens als voordeel dat het een duurzame optie is. Hij kan namelijk tot wel 25 jaar mee gaan. Een schutting bestaat uit twee delen: schutting palen en planken. Hierbij kunnen de planken zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

Voordelen van een houten schutting

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een haag van coniferen heeft een houten schutting geen snoeibeurt nodig, wat de schutting gemakkelijk maakt. Het is daarom na het plaatsen van de schutting niet nodig om hier uren mee bezig te zijn om deze te onderhouden. Door het gebruik van hout geef jij jouw tuin een natuurlijke uitstraling. Tevens kun je er voor kiezen om een beetje groen toe te voegen aan de schutting door wat plantenbakken aan de schutting te bevestigen. Ook kun je er voor kiezen om een klimop of bijvoorbeeld een druivenstruik tegenaan te laten groeien. Deze combinatie is ideaal als je van een beetje privacy wil genieten, zonder veel onderhoud, maar toch ook een stukje groen in jouw tuin wil!

Afmetingen van de houten schutting

De afmetingen van houten schutting is volledig af te stellen op jouw tuin. Wanneer wij een opdracht krijgen om een schutting te leveren, wordt er van te voren een schets gemaakt met daarbij de juiste afmetingen van jouw tuin. Op deze manier heb jij altijd de juiste hoeveelheid materiaal in huis voor jouw houten schutting. Er is natuurlijk niks vervelender dan extra hout moeten halen voor jouw schutting. Het plaatsten van de schutting is op deze manier heel eenvoudig, omdat je niet hoeft te passen en meten of je wel genoeg hout in huis hebt gehaald.

Kijk eens rond tussen onze schuttingen: