Kwaliteit bij Woelders:

De hoogste kwaliteit stenen en tegels

Of je nou je oprit wil vervangen, een terras wil aanleggen, of voor welk project dan ook stenen en tegels nodig hebt, bij Woelders hebben wij altijd de hoogste kwaliteit stenen en tegels. Omdat wij weten dat jij niet constant wil omkijken naar de bestrating rond jouw huis, zorgen wij er voor dat jij zo lang mogelijk kunt genieten van onze bestrating. Een nieuw terras of een nieuwe oprit was nog nooit zo makkelijk, kijk snel rond en ervaar de mogelijkheden bij Woelders!

De mooiste terrassen met de hoogste kwaliteit

Een nieuw terras moet natuurlijk niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi en stevig uit zien. Met de tegels en stenen van de hoogste kwaliteit zorg jij er voor dat je jaren niet meer hoeft om te kijken naar jouw terras. Het is hierbij van belang om te kijken naar welk materiaal geschikt is voor jouw project. Je kunt hierbij kiezen voor zowel beton tegels als keramische tegels. Beide soorten hebben hun eigen voordelen, zo zijn beton tegels steiger en makkelijker op verschillende ondergronden aan te brengen en hebben keramische tegels minder onderhoud nodig.
Bij Woelders gaan wij altijd voor de hoogste kwaliteit tegels voor jouw terras. Wij zijn pas tevreden als jouw terras tip top in orde is. Zo hoef jij er jarenlang niet naar om te kijken!

Maak jouw tuin compleet

Naast de aanleg van een terras, kun je onze tegels en stenen voor nog veel meer gebruiken. Denk hierbij aan de aanleg van een tuinpad of de ondergrond van een tuinhuisje. Daarnaast kun je ook kijken naar onze stenen die te gebruiken zijn als stapelblokken. Door gebruik te maken van stapelblokken kun je werkelijk alles bouwen wat jij wil. Ook hierbij maken wij uitsluiten gebruik van de hoogste kwaliteit stenen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je eigen plantenbakken te maken, om zou jouw tuin een stukje unieker te maken. Verder heb je de mogelijkheid om een verhoging of afscheiding te maken met onze stenen en stapelblokken. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Mocht jij vragen hebben over onze tegels of stenen kun je altijd ons contactformulier invullen of bel direct naar 0523 262143 of mail meteen naar info@woelders.nl.

Kijk eens rond in het assortiment stenen en tegels