Assortiment:

Grind

Door het plaatsen van grind creëer je een unieke tint in jouw tuin of op jouw oprit. Grind is makkelijk te verwerken en is daarnaast ook nog eens onderhoudsarm. Ons grind is perfect geschikt om als oprit te gebruiken. Je kunt er dus prima met een auto overheen rijden. Ook kun je het grind in de tuin aanleggen der decoratie of als looppaden. Het grind is dus multifunctioneel en voor van alles inzetbaar. Heb jij een project waarvoor je grind benodigd bent? Dan helpt Woelders je graag verder!

Soorten grind

Het grind wat wij leveren is ALPEN GRIND. Daarnaast hebben wij ook nog ARDENNER SPLIT in ons assortiment. ALPEN GRIND heeft weinig onderhoud nodig en is herbruikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld het grind uit je tuin later hergebruiken als oprit, of andersom. Het ALPEN GRIND heeft een mooie ronde vorm doordat het op een natuurlijke wijze rond is geslepen in rivieren en beken in het Alpengebied. De ARDENNER SPLIT wordt gewonnen in de Ardennen in België. Je kunt ARDENNER SPLIT heel mooi gebruiken in een moderne tuin of een Japanse tuin. Daarnaast is de ARDENNER SPLIT, net als het ALPEN GRIND ook zeer geschikt als een parkeerplaats of oprit. Daarbij is het wel van belang dat je een fundering hebt in de vorm van gebroken puin.

Afmetingen en kleur

Ons ALPEN GRIND is in verschillende formaten te verkrijgen. Zo kun je bij ons terecht voor 4-8 millimeter, 8-12 millimeter, 8-16 millimeter en 16-32 millimeter. Met deze verschillende formaten vind je altijd het juiste grind voor jouw project. Het ALPEN GRIND wordt geleverd in de kleur grijs/blauw. De ARDENNER SPLIT verkopen wij in het formaat 10-20 millimeter en wordt geleverd in de kleur geel. Bij zowel het ALPEN GRIND als de ARDENNER SPLIT heb je de keuze uit 750kg of 1500kg.

Kijk eens rond bij onze grindsoorten: