Opsluitbanden:

Het belang van betonnen opsluitbanden

Het belang van betonnen opsluitbanden is in uw tuin heel groot. Het zorgt er namelijk voor dat uw bestrating niet kan weg lopen. Daarnaast kunt u met opsluitbanden de hoogteverschillen opvangen in uw tuin. Betonnen opsluitbanden zijn veelzijdig inzetbaar en zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat er voor elke tuin en elk project een geschikte set opsluitbanden te verkrijgen is. Voorkom dus ook dat er naar verloop van tijd gaten ontstaan tussen uw tegels waar onkruid tussen kan groeien en neem een kijkje tussen onze collectie aan opsluitbanden.

Verwerken van betonnen opsluitbanden

Zoals gezegd zorgen opsluitbanden ervoor dat uw bestrating niet kan verzakken waardoor er kieren kunnen ontstaan. Betonnen opsluitbanden dienen altijd op ongeveer 2 centimeter boven de bestrating te worden aangelegd. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk nog 1 centimeter overblijft nadat de opsluitbanden zijn afgetrild. Op deze manier kan er geen regen tegen de opsluitbanden aan kan blijven staan. Zo blijven de opsluitbanden en de bestrating er altijd mooi uitzien. Bekijk snel onze webshop en ervaar alle verschillende opsluitbanden voor jouw project!

Altijd advies op maat!

Bij Woelders ben jij altijd verzekerd van geschikt advies op maat. Wil jij advies of heb jij een vraag over onze betonnen opsluitbanden? Neem dan snel contact met ons op en dan helpen wij jou  graag verder. Je kunt ons altijd telefonisch, per e-mail of via de chat functie bereiken en jouw vraag stellen aan één van onze experts. Wil jij liever advies bij ons op locatie en de opsluitbanden in het echt bekijken? Dan kun je ook altijd bij ons langs komen. Hier staat een collega voor jou klaar om jou te voorzien van het beste advies. Tot snel bij Woelders!

Kijk eens rond in het assortiment opsluitbanden: